Sale!

FEOSO OIL Semi Syn 10W40 API SN

RM140.00 RM105.00

Minyak Enjin Original, Power Dan Jimat! Kelebihan minyak FEOSO OIL ini adalah kualitinya yang setanding dengan minyak jenama terkemuka tetapi dengan harga AMAT MENARIK, memberikan anda NILAI TERBAIK.

Description

      

Kapasiti 4 liter
Enjin Petrol 1000cc keatas
Sela Servis Min 10,000km
Umur Kereta 0-15 tahun
Pemanduan Urban Driving, Weekend car. High Mileage
Kelebihan Enjin Senyap, Minyak Jimat, Pikap



Kalau takde bajet pakai sintetik, pakai minyak ni. Minyak  ni nipis,jadi enjin akan smooth je. Tahan panas sampai suhu luar 40C. Minyak lagi jimat. 

Kereta bawah 15 tahun boleh pakai takde masalah.

Original, base oil dari korea.  (Kalau kami nak jual minyak recycle, bukan kat sini. Kami akan jual kat bengkel dan pada orang yang tak reti apa-apa pasal kereta. haha)

Mungkin ini pertama kali anda dengar Feoso Oil. Tak mengapa, memang low profile pun company ni. Sebab dia ni OEM untuk BHP, Petron, Yokolube, Penrite dan banyak brand besar lain. Ada ISO 9001:2016.

Sebab tu jarang jumpa kat  bengkel. Mana boleh sailang customer sendiri.

Kualiti? Minyak ni FEOSO buat untuk kegunaan staff sendiri. So biasa la bila buat untuk sendiri, mesti ada extra. Additif pun yang terbaik dan kaw2. Tak sama macam yang ada di kedai sparepart. 

Jadi bagi kereta anda yang terbaik. Jamin puas hati. Harga pun sama dengan sparepart, Jamin ORIGINAL. 

Additional information

Weight 3.8 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FEOSO OIL Semi Syn 10W40 API SN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *