Sale!

FEOSO OIL Mineral Plus 15W40 API SN FREE POSTAGE

RM89.90 RM70.00

Minyak Enjin Original, Power Dan Jimat! Kelebihan minyak FEOSO OIL ini adalah kualitinya yang setanding dengan minyak jenama terkemuka tetapi dengan harga AMAT MENARIK, memberikan anda NILAI TERBAIK.

Category:

Description

      

Kapasiti 4 liter
Enjin Petrol 1000cc keatas
Sela Servis 6000km
Umur Kereta 10 tahun keatas
Pemanduan Kegunaan harian, high mileage
Kelebihan Protection pada enjin, Jimat Minyak



Kereta lebih 10 tahun perelukan extra care. Kalau ada budget, ambik semi sintetik. tapi kalau jarang berjalan atau dah mula ada simptom overheat, pakai minyak ni. Lebih protection

Original, base oil dari korea.  (Kalau kami nak jual minyak recycle, bukan kat sini. Kami akan jual kat bengkel dan pada orang yang tak reti apa-apa pasal kereta. haha)

Mungkin ini pertama kali anda dengar Feoso Oil. Tak mengapa, memang low profile pun company ni. Sebab dia ni OEM untuk BHP, Petron, Yokolube, Penrite dan banyak brand besar lain. Ada ISO 9001:2016.

Sebab tu jarang jumpa kat  bengkel. Mana boleh sailang customer sendiri.

Kualiti? Minyak ni FEOSO buat untuk kegunaan staff sendiri. So biasa la bila buat untuk sendiri, mesti ada extra. Additif pun yang terbaik dan kaw2. Tak sama macam yang ada di kedai sparepart. 

Jadi bagi kereta anda yang terbaik. Jamin puas hati. Harga pun sama dengan sparepart, Jamin ORIGINAL. 

Additional information

Weight 3.8 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FEOSO OIL Mineral Plus 15W40 API SN FREE POSTAGE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *